Söndagsbrunch på Storgatan 1

Säsongsavslutning 16/6! Brunchen återkommer första söndagen i september!

Skälen kan vara många och varierande; bjuda din käresta eller släkt, unna sig efter en lång arbetsvecka, babyshower, början (eller avslutning dagen efter) på svensexan eller möhippan, bjuda ut dejten på något avslappnat, fira någon du bryr dig om, låta mor och/eller far slippa matstressen och ha en lat söndag med familjen där alla kan få vad den tycker om...

När det handlar om Brunch är det få om någon som slår Storgatan 1 på fingrarna. Här finns det mesta du kan önska dig för att mätta mage och öga: Sill och lax, kallskuret, paj, korv och pastej. Sallader och såser och röror, nutella och lönnsirap. Ostbricka och druvor, bacon, ägg, prinskorvar, pancakes, nybakt bröd..... Utbudet varierar lite för varje tillfälle, men är alltid rikligt och mycket mycket gott.

Och då har vi inte ens nämnt dessertbordet. Paj, mousse, pannacotta, bakat,  kakor, choklad.......

Kort sagt; vad väntar du på? Välkommen att sitta ned i en avslappnad miljö och bara njuta bort en god stund av söndagen. Varför inte unna dig ett glas bubbel? Det är du värd!

Maila bokning@storgatan1.se 
eller ring 0300-15436 så bokar vi ett bord åt dig och ditt sällskap.
Pris för vår brunch 295.-

Vi kan tyvärr ej erbjuda glutenfria/laktosfria/vegetariska alternativ till allt som finns på vår buffé. Ring alltid innan bokning om det finns allergier/självvalda kriterier för vad som kan/vill ätas.

Serveras söndagar kl. 12-16 september-juni. Annonseras här eller på facebook