Våra temakvällar sensommar/höst 2020:

Skaldjurskvällar på Storgatan 1! 14-15, 21-22, 28-29 augusti.

Fredagar och lördagar i augusti bjuder vi in till en härlig kväll på vår uteservering med skaldjur! En platå med havskräftor, rökta och färska räkor, vinkokta blåmusslor och krabbklor dukas fram på bordet. Naturligtvis också tillbehör såsom nybakat bröd, lagrad ost, västerbottenpaj och passande såser. Extra läckerheter i form av hummer och/eller ostron kan såklart köpas till vid förbeställning.
Pris per person 495.- inklusive ett glas välkomstbubbel, minimum 2 personer för bokning. Kvällarna öppnar kl 18.30, varmt välkomna!

After work på Storgatan 1, torsdagar i augusti och september.

Kom och slappna av på vår härliga uteservering efter dagens jobb (eller permittering)! Vi erbjuder en god bit mat och väl kylda drycker till humana priser, härlig musik "kockrock style" och glada skratt i goda vänners lag. En vuxen after work helt enkelt! Utan att missa familjemyset på fredagskvällen! Endast bordsservering, boka i god tid! Vi öppnar våra dörrar för after work klockan 16.00, varmt välkomna.

Fonduekvällar på Storgatan 1, fre-lör i oktober.

Slå er ned runt en rykande fonduegryta med härliga tillbehör; utvalda fina bitar av olika sorters kött, såser, grönsaker och allt annat som behövs för en mysig kväll med familj eller vänner! En härlig upplevelse när höstmörkret har lagt sig! Antalet platser är begränsade, endast bordsservering.
Pris per person för kvällen: 435.-, då ingår varmrättsfondue och chokladfondue med färska frukter och bär till dessert. Minimum två personer för bokning. Vi slår upp våra dörrar kl 18.30, varmt välkomna!

Mårten Gås på Storgatan 1, 6-7/11.

Kom och avnjut en traditionell gåsamiddag på Storgatan 1! Sätt er till bords och bli serverade en bordsbuffé enligt tradition: Svartsoppa med krås och tillbehör, stekt gås med sedvanliga tillbehör och sist men inte minst en skånsk äpplekaka med krämig vaniljsås. Antalet platser är begränsade, passa på att boka i tid!
Pris för 3-rätters gåsamiddag: 435.-, minimum 2 personer för bokning. Våra gåsakvällar börjar kl 18.30, varmt välkomna!