Sparriskvällar på Storgatan 1

När våren står i full blom och solen dröjer sig kvar behagligt länge på himlen, då är det dags: Sparriskvällar på Storgatan 1! En mångårig och alltid uppskattad tradition!

Vi firar den vita sparrisens högtid och erbjuder våra gäster att ta del av underbar "AAA-Spargel" från Tyskland, tillsammans med väl utvalda drycker och ett dignande buffébord fyllt av läckra tillbehör hämtade från såväl kontinenten som närstädes. Fantastisk chark, underbara såser, goda ostar och andra tillbehör; allt som krävs för att verkligen kunna avnjuta det vita guldet i all sin prakt!

I Tyskland inleds "spargelzeit" i mitten av april, och till oss på Storgatan kommer den sista lördagen i april. Då är skörden i full gång, och vi kan välja ut den allra finaste sparrisen till våra kvällar. Oftast från Pfalz, ett närmast mytomspunnet sparrisområde i sydvästra Tyskland där den "königliche gemüse" odlas på 15000 hektar stora fält.
Vi hämtar såklart många av våra drycker från samma områden som vår sparris, allt för att kunna erbjuda en total smakupplevelse.

Vid väder dukar vi upp både inne och ute, men antalet platser är begränsade, så vänta inte för länge med att boka vårens stora skördefest; Sparriskväll på Storgatan 1!
Det går även att abonnera en egen sparriskväll, kontakta oss för förslag och offerter. Vi erbjuder dessutom en härlig sparrismeny för take away om ni vill ha festligheterna hemmavid!
Boka enklast på bokning@storgatan1.se eller 0300-15436.

Pris för våra sparriskvällar: 475.- Torsdagar och fredagar öppnar vi dörrarna kl 18, lördagar kl 17.

OBS: Bokningar till våra sparriskvällar är definitiva från och med 14 dagar innan bokningsdatum. Det innebär att vi tar ut en avbokningsavgift på 200 kronor per kuvert vid senare avbokning. 

Våra sparriskvällar 2022:

Lör 30 apr  Fullbokat
Tor 5 maj   Fullbokat
Fre 6 maj   Fullbokat
Lör 7 maj   Fullbokat
Tor 12 maj Fullbokat

Fre 13 maj Fullbokat
Lör 14 maj Fullbokat
Tor 19 maj Fullbokat
Fre 20 maj Fullbokat
Lör 21 maj Fullbokat

Fre 27 maj Fullbokat
Lör 28 maj Fullbokat
Tor 2 juni
  Fullbokat
Fre 3 juni  Fullbokat
Lör 4 juni  Fåtal platser