Julbord på Storgatan 1

Vårt julbord är något alldeles extra, fyllt av både tradition och överraskningar. Allt som måste finnas på ett julbord är med, och även en del lokala och personliga favoriter. Vi kallar det för en väl avvägd mix av tradition och innovation.
Allt detta erbjuder vi er i en miljö som verkligen inbjuder till julstämning och mys! Sillen är mångfaldig, snapsen immig, julölen står på bordet och glöggen är rykande varm vid gästernas ankomst! 
Pris för vårt julbord: 595:-
Vår jullunch kostar 395:-
Julbrunchen kostar 295:-
I år är antalet platser per kväll starkt begränsat, se längre ned på denna sida för aktuellt bokningsläge för våra julbordskvällar.

Vi erbjuder såklart även catering i juletider. Perfekt till släktträffen, jobbets julfest, stora kompisgängets traditionella julfirande eller bara för att det är så gott med riktig julemat. Vi står för maten, men tomtar, troll och julstämning lämnar vi med varm hand till våra cateringkunder :)

Jultomtar, julskinka, köttbullar, Ris à la Malta, Janssons frestelse, sill, Senapssill, löksill, romsill, Julkulor och prinskorv... 

Och dessutom: Skulle du har svårt att bestämma dig för om det är nutella eller julskinka, äggröra eller rullsylta du är mest sugen på, så kan vi varmt rekommendera våra härliga julbruncher som vi har söndagen 6/12 och 13/12! Då slipper du välja, och barnens munnar tystas effektivt med amerikanska pannkakor och prinskorvar samtidigt som mor och far kan njuta av en lugn oas med god mat och dryck mitt i allt julestök :)