Sparriskvällar på Storgatan 1

När våren står i full blom, kvällarna börjar kännas uthärdligt varma och solen dröjer sig kvar behagligt länge på himlen, då är det dags: Sparriskvällar på Storgatan 1, en mångårig och alltid uppskattad tradition!

Vi firar den vita sparrisens högtid och erbjuder våra gäster att ta del av underbar "AAA-Spargel" från Tyskland, tillsammans med väl utvalda drycker och ett dignande buffébord fyllt av läckra tillbehör hämtade från såväl kontinenten som närstädes. Fantastisk chark, underbara såser, goda ostar och andra tillbehör; allt som krävs för att verkligen kunna avnjuta det vita guldet i all sin prakt!

I Tyskland inleds "spargelzeit" i mitten av april, och till oss på Storgatan kommer den första helgen i maj. Då är skörden i full gång, och vi kan välja ut den allra finaste sparrisen till våra kvällar. Oftast från Pfalz, ett närmast mytomspunnet sparrisområde i sydvästra Tyskland där den "königliche gemüse" odlas på 15000 hektar stora fält.

Vi hämtar såklart många av våra drycker från samma områden som vår sparris, allt för att kunna erbjuda en total smakupplevelse.

Vid väder dukar vi upp både inne och ute, men antalet platser är begränsade, så vänta inte för länge med att boka vårens stora skördefest; Sparriskväll på Storgatan 1!
Ta med din käresta, vännerna, stora familjen eller företaget. Vi står för kunnighet i mat och ypperligt värdskap, ni står för värmen, gemenskapen och upplevelsen. Tillsammans blir det oslagbart! Det går även att abonnera en egen sparriskväll, kontakta oss för förslag och offerter. Vi erbjuder dessutom en härlig sparrismeny för take away om ni vill ha festligheterna hemmavid!
Boka enklast på bokning@storgatan1.se eller 0300-15436.
Pris för våra sparriskvällar: 435.-

Våra sparriskvällar 2021:

Lör 1 maj   Fullbokat (Kölista)
Fre 7 maj   Fullbokat (Kölista)
Lör 8 maj   Fullbokat (Kölista)
Fre 14 maj Fullbokat (Kölista)

Lör 15 maj Fullbokat (Kölista)
Fre 21 maj Fullbokat (Kölista)
Lör 22 maj Fullbokat (Kölista)
 

Fre 28 maj Fullbokat (Kölista)
Lör 29 maj Fullbokat (Kölista)
Lör 5 juni   Fullbokat (Kölista)
Fre 11 juni Fullbokat (Kölista)
Lör 12 juni Fullbokat (Kölista)