Sparriskvällar på Storgatan 1

När våren står i full blom, kvällarna börjar kännas uthärdligt varma och solen dröjer sig kvar behagligt länge på himlen, då är det dags: Sparriskvällar på Storgatan 1, en mångårig och alltid uppskattad tradition!

Vi firar den vita sparrisens högtid och erbjuder våra gäster att ta del av underbar "AAA-Spargel" från Tyskland, tillsammans med väl utvalda drycker och ett dignande buffébord fyllt av läckra tillbehör hämtade från kontinenten och närstädes. Fantastisk chark, underbara såser och andra tillbehör; allt som krävs för att verkligen kunna avnjuta det vita guldet i all sin prakt!

I Tyskland inleds "spargelzeit" i mitten av april, och till oss på Storgatan kommer den första helgen i maj. Då är skörden i full gång, och vi kan välja ut den allra finaste sparrisen till våra kvällar. Oftast från Pfalz, ett närmast mytomspunnet sparrisområde i sydvästra Tyskland där den "königliche gemüse" odlas på 15000 hektar stora fält.

Vi hämtar såklart många av våra drycker från samma områden som vår sparris, allt för att kunna erbjuda en total smakupplevelse.

Vid väder dukar vi upp både inne och ute, men antalet platser är begränsade, så vänta inte för länge med att boka vårens stora smakupplevelse och fest; Sparriskväll på Storgatan 1!
Ta med din käresta, vännerna, stora familjen eller företaget. Vi står för kunnighet i mat och ypperligt värdskap, ni står för värmen, gemenskapen och upplevelsen. Tillsammans blir det oslagbart! Det går även att abonnera en egen sparriskväll, kontakta oss för förslag och offerter. Vi erbjuder även sparris för cater om ni vill ha festligheterna hemmavid!

Pris för våra sparriskvällar: 435.-
 

Våra sparriskvällar 2020:

2/5 Platser finns
6/5 Platser finns
7/5 Platser finns
8/5 Platser finns
9/5 Fullbokat

13/5 Platser finns
14/5 Platser finns
15/5 Fåtal platser
16/5 Platser finns
20/5 Fullbokat

21/5 Platser finns
22/5 Platser finns
23/5 Platser finns
27/5 Platser finns
28/5 Platser finns
29/5 Platser finns
30/5 Platser finns