Veckans lunchmeny

Vällagad husmanskost på bästa råvarorna i mysig 1800-tals miljö

Meny v.50

MÅNDAG

KÖTT: Hjortfärsbiffar steks gyllene i gjutjärnet!
Såsen har smak och sting från skog o mark. Lingon, potatis och ärtor såklart.

FISK: Lax och torsk under ett täcke av skaldjur, örter och ost. Potatis därtill, samt kall örtsås.

TISDAG

KÖTT: Skinkschnitzlar, panerade och krispiga! Med dragonsås, friterade potatisklyftor och gott om ärtor. Citronklyfta till.

FISK: Pocherad torskfilé med en senaps- och persiljesås. Kokt potatis.

ONSDAG

KÖTT: Wallenbergare av finaste kalv. Rörda lingon,smör, mos och ärtor.


FISK: Drösad kummel täckt av knaprigt bacon och färska örter. En gräslökssås och potatis står redo.

TORSDAG

KÖTT: Baconlindad kycklingfilé i en kryddig tomatsås. Ris eller pasta till?


FISK: Stekt panerad färsk kolja, med en kaprismajonäs, citronklyfta och dillkokt potatis.

FREDAG

KÖTT: Biff med lök o bearnaise, ugnsrostade potatisar. Enkelt och ack så delikat.

FISK: Årets sista fredagslax: Ugnsgratinerad med chevre, honung och creme fraiche. Rostade solrosfrön på toppen.
En fräsch pastasallad eller potatis blir perfekt till.
Dessert? Har du varit snäll hela året och ätit din gröt?

Öppettider

Måndag till Fredag: 11.00 - 14.00
INGÅR alltid fräsch salladsbuffé & dagens soppa samt bordsvatten.
120:-/ex. dryck

Tips! 
Vill ni säkra ett bord för ert sällskap, varmt välkomna att boka på bokning@storgatan1.se