Catering och festvåning

Vi erbjuder kärleksfullt tillagad mat från grunden och levererar efter dina önskemål.

Bröllop, festvåning, studenten, dop, släktträffar, aw med företaget – vi på Storgatan 1 erbjuder catering och fester för alla tillfällen. Gästens önskemål och intressen ligger såklart i fokus, och med över 25 års erfarenhet av matlagning för stora och små grupper så kan vi med säkerhet erbjuda något som passar just dina önskemål för att ditt/ert speciella tillfälle ska bli extra minnesvärt!

Stor festbuffé

  • Kantarellpaj
  • Tomat- och lökpaj
  • Färskpotatissallad med soltorkad tomat, honungsvinaigrette och bladspenat
  • Caesarsallad med roman, rödlök, tomat, parmesan
  • Chevresallad med rödbeta, ruccola, getost, honung och valnöt
  • Marinerat och grillat majskycklingbröst
  • Varmrökt lax, citrusaioli, örtcreme
  • Lufttorkad skinka
  • Salami
  • Marinerade grönsaker och oliver
  • Nybakat bröd, smör
  • Brieost, hårdost, ädelost, druvor, marmelad

Medelhavsbuffé

  • Tomat o mozzarellasallad
  • Prosciutto
  • Tortellinisallad med rödlök, basilikapesto, spenat, soltorkad tomat.
  • Spenat, tomat- och parmesanpaj
  • Salami milanese
  • Quinoa-, bulgur- och kikärtssallad
  • Tapenad och hummus
  • Gremolatarostade grönsaker
  • Honungsspetsad tzatziki
  • Ört- och vitlöksmarinerade kycklingbröst
  • Nybakat bröd, focaccia, smör, blandade oliver
  • Tallegio, Manchego

Lakto/Ovo-vegetarisk buffé

  • Halloumisallad med spenat, vattenmelon, mynta och saltrostade cashewnötter
  • Couscoussallad med paprikahummus
  • Oliv och fetaostpaj
  • Gremolatakryddade sojafärsbiffar
  • Rostade rotfrukter med citron, vitlök och persilja
  • Ricotta o spenattortellini-sallad med caesardressing
  • Rostad potatissallad med soltorkad tomat, picklad rödlök, vinaigrette och örter
  • Ört- och vitlöksmarinerade champinjoner och grönsaker
  • Rödbetshummus/Baba ganoush/Grön tapenad
  • Nybakat bröd, smör, oliver, grissini
  • Hårdost/Brie

After Work-buffé

  • Marinerad långbakad svensk karré
  • Soja/ingefära/vitlökspenslade kycklingspett
  • Klassisk potatissallad
  • Tunnbrödswraps med rökt lax o skaldjursröra
  • Grönsallad
  • Nybakat bröd, smör
  • Tapenad, Aioli, Hummus, Blandade oliver, Grissini

Västkustbuffé, med det godaste från Halland och Bohuslän

  •  Silltrilogi med våran egen Pepparrotssill, glasmästarsill och kräftmarinerad sill.
  • Varmrökt lax från egen rök med ört- och pepparrotscreme
  • Gravad lax, hovmästarsås
  • Bohusländsk äggost
  • Rökt makrill från Fiskeboa
  • Kvibille ädelostpaj
  • Potatissallad från Långås
  • Färska räkor och/eller havskräftor från Träslövsläge, hemgjord majonäs och aioli
  • Pepparrotssoppa från Fjärås
  • Rökt korv från Ahla Mossens vilthägn
  • Grillat kycklingbröst från Knäreds kyckling
  • Skinka från Hamra Gård
  • Ägghalvor med gubbröra, lokala gårdsägg.
  • Hembakt bröd, hemkärnat smör
  • Ostar från Skrea Ost
  • Marmelad från Warberg Tomat
OBS: Denna buffé måste beställas minst tio dagar i förväg, minsta antal 25 personer.

Eller komponera din egen meny, helt själv eller med hjälp av dessa:

Förrätter

  • Skaldjursbisque med saffran, konjak och tryffel.
  • Lax- och skaldjurs-cheesecake på kavring, med eller utan löjromstopping.
  • Klassisk gubbröra på rågbröd
  • Toast skagen, med eller utan löjromstopping
  • S.O.S, Smör Ost Sill. Tre egna sillar tillsammans med västerbottenost och kryddost, ägg, rödlök, surgrädde, potatis och knäcke.
  • Vit sparris med brynt hollandaise, kallrökt lax och kavringscrisp.
  • Soyamarinerad laxsashimi med pepparrotscreme, klippt krasse och laxrom.

Varmrätter

  • Ört- och smöröverbakad lättrimmad kummelrygg med citrushollandaise, smörstekt grön sparris och amandinepotatis.
  • Torskrygg med räkor, hackat ägg, pepparrot, brynt smör, små gröna ärtor samt potatispuré
  • Örtmarinerad lammrostbiff med smörad rödvinsbuljong, svampragu samt timjansrostade rotsaker
  • Klassisk tournedous med tryffelbearnaise, parmesantoppad potatiskaka samt smörfräst haricot vertes och sockerärtor.
  • Halstrad ryggbiff med café de Paris-smör, rödvinssås, purjolökspotatis samt kryddpicklad rödlök.

Dessert

  • Äpple- och rabarberpaj med råkräm
  • Bourbon vaniljglass med jordgubbar och grädde
  • Marängswiss
  • Creme caramel med bärtoppning
  • Vaniljparfait med blandade bär och mandelcrisp
  • Hjortronpannacotta med lapponia-caramel och mylta.
  • Bohusländsk äggost med björnbär
  • Dulce de leche-cheesecake med säsongens bär och mandelbiskvier