Catering och festvåning
Vi erbjuder kärleksfullt tillagad mat från grunden och levererar efter dina önskemål.
Bröllop, festvåning, studenten, dop, släktträffar, aw med företaget – vi på Storgatan 1 erbjuder catering och fester för alla tillfällen. Gästens önskemål och intressen ligger såklart i fokus, och med över 25 års erfarenhet av matlagning för stora och små grupper så kan vi med säkerhet erbjuda något som passar just dina önskemål för att ditt/ert speciella tillfälle ska bli extra minnesvärt!
Stor festbuffé
- Kantarellpaj
- Tomat- och lökpaj
- Färskpotatissallad med soltorkad tomat, honungsvinaigrette och bladspenat
- Caesarsallad med roman, rödlök, tomat, parmesan
- Chevresallad med rödbeta, ruccola, getost, honung och valnöt
- Marinerat och grillat majskycklingbröst
- Varmrökt lax, citrusaioli, örtcreme
- Lufttorkad skinka
- Salami
- Marinerade grönsaker och oliver
- Nybakat bröd, smör
- Brieost, hårdost, ädelost, druvor, marmelad
Medelhavsbuffé
- Tomat o mozzarellasallad
- Prosciutto
- Tortellinisallad med rödlök, basilikapesto, spenat, soltorkad tomat.
- Spenat, tomat- och parmesanpaj
- Salami milanese
- Quinoa-, bulgur- och kikärtssallad
- Tapenad och hummus
- Gremolatarostade grönsaker
- Honungsspetsad tzatziki
- Ört- och vitlöksmarinerade kycklingbröst
- Nybakat bröd, focaccia, smör, blandade oliver
- Tallegio, Manchego
Lakto/Ovo-vegetarisk buffé
- Halloumisallad med spenat, vattenmelon, mynta och saltrostade cashewnötter
- Couscoussallad med paprikahummus
- Oliv och fetaostpaj
- Gremolatakryddade sojafärsbiffar
- Rostade rotfrukter med citron, vitlök och persilja
- Ricotta o spenattortellini-sallad med caesardressing
- Rostad potatissallad med soltorkad tomat, picklad rödlök, vinaigrette och örter
- Ört- och vitlöksmarinerade champinjoner och grönsaker
- Rödbetshummus/Baba ganoush/Grön tapenad
- Nybakat bröd, smör, oliver, grissini
- Hårdost/Brie

Västkustbuffé, med det godaste från Halland och Bohuslän
- Silltrilogi med våran egen Pepparrotssill, glasmästarsill och kräftmarinerad sill.
- Varmrökt lax från egen rök med ört- och pepparrotscreme
- Gravad lax, hovmästarsås
- Bohusländsk äggost
- Rökt makrill från Fiskeboa
- Kvibille ädelostpaj
- Potatissallad från Långås
- Färska räkor och/eller havskräftor från Träslövsläge, hemgjord majonäs och aioli
- Pepparrotssoppa från Fjärås
- Rökt korv från Ahla Mossens vilthägn
- Grillat kycklingbröst från Knäreds kyckling
- Skinka från Hamra Gård
- Ägghalvor med gubbröra, lokala gårdsägg.
- Hembakt bröd, hemkärnat smör
- Ostar från Skrea Ost
- Marmelad från Warberg Tomat
Eller komponera din egen meny, helt själv eller med hjälp av dessa:
Förrätter
- Skaldjursbisque med saffran, konjak och tryffel.
- Lax- och skaldjurs-cheesecake på kavring, med eller utan löjromstopping.
- Klassisk gubbröra på rågbröd
- Toast skagen, med eller utan löjromstopping
- S.O.S, Smör Ost Sill. Tre egna sillar tillsammans med västerbottenost och kryddost, ägg, rödlök, surgrädde, potatis och knäcke.
- Vit sparris med brynt hollandaise, kallrökt lax och kavringscrisp.
- Soyamarinerad laxsashimi med pepparrotscreme, klippt krasse och laxrom.
Varmrätter
- Ört- och smöröverbakad lättrimmad kummelrygg med citrushollandaise, smörstekt grön sparris och amandinepotatis.
- Torskrygg med räkor, hackat ägg, pepparrot, brynt smör, små gröna ärtor samt potatispuré
- Örtmarinerad lammrostbiff med smörad rödvinsbuljong, svampragu samt timjansrostade rotsaker
- Klassisk tournedous med tryffelbearnaise, parmesantoppad potatiskaka samt smörfräst haricot vertes och sockerärtor.
- Halstrad ryggbiff med café de Paris-smör, rödvinssås, purjolökspotatis samt kryddpicklad rödlök.
Dessert
- Äpple- och rabarberpaj med råkräm
- Bourbon vaniljglass med jordgubbar och grädde
- Marängswiss
- Creme caramel med bärtoppning
- Vaniljparfait med blandade bär och mandelcrisp
- Hjortronpannacotta med lapponia-caramel och mylta.
- Bohusländsk äggost med björnbär
- Dulce de leche-cheesecake med säsongens bär och mandelbiskvier