Catering och festvåning

Vi erbjuder kärleksfullt tillagad mat från grunden och levererar efter dina önskemål.

Klicka på bilderna nedan för att förstora dem!

Bröllop, festvåning, studenten, dop, släktträffar, aw med företaget – vi på Storgatan 1 erbjuder catering och fester för alla tillfällen. Gästens önskemål och intressen ligger såklart i fokus, och med över 25 års erfarenhet av matlagning för stora och små grupper så kan vi med säkerhet erbjuda något som passar just dina önskemål för att ditt/ert speciella tillfälle ska bli extra minnesvärt!

Stor festbuffé

  • Kantarellpaj
  • Tomat- och lökpaj
  • Färskpotatissallad med soltorkad tomat, honungsvinaigrette och bladspenat
  • Caesarsallad med roman, rödlök, tomat, parmesan
  • Chevresallad med rödbeta, ruccola, getost, honung och valnöt
  • Marinerat och grillat majskycklingbröst
  • Varmrökt lax, citrusaioli, örtcreme
  • Lufttorkad skinka
  • Salami
  • Marinerade grönsaker och oliver
  • Nybakat bröd, smör
  • Brieost, hårdost, ädelost, druvor, marmelad
Minimum 20 personer

Medelhavsbuffé

  • Tomat o mozzarellasallad
  • Prosciutto
  • Tortellinisallad med rödlök, basilikapesto, spenat, soltorkad tomat.
  • Spenat, tomat- och parmesanpaj
  • Salami milanese
  • Quinoa-, bulgur- och kikärtssallad
  • Tapenad och hummus
  • Gremolatarostade grönsaker
  • Honungsspetsad tzatziki
  • Ört- och vitlöksmarinerade kycklingbröst
  • Nybakat bröd, focaccia, smör, blandade oliver
  • Tallegio, Manchego
Minimum 20 personer

Lakto/Ovo-vegetarisk buffé

  • Halloumisallad med spenat, vattenmelon, mynta och saltrostade cashewnötter
  • Couscoussallad med paprikahummus
  • Oliv och fetaostpaj
  • Gremolatakryddade sojafärsbiffar
  • Rostade rotfrukter med citron, vitlök och persilja
  • Ricotta o spenattortellini-sallad med caesardressing
  • Rostad potatissallad med soltorkad tomat, picklad rödlök, vinaigrette och örter
  • Ört- och vitlöksmarinerade champinjoner och grönsaker
  • Rödbetshummus/Baba ganoush/Grön tapenad
  • Nybakat bröd, smör, oliver, grissini
  • Hårdost/Brie
Minimum 20 personer

After Work-buffé

  • Marinerad långbakad svensk karré
  • Soja/ingefära/vitlökspenslade kycklingspett
  • Klassisk potatissallad
  • Tunnbrödswraps med rökt lax o skaldjursröra
  • Grönsallad
  • Nybakat bröd, smör
  • Tapenad, Aioli, Hummus, Blandade oliver, Grissini
Minimum 20 personer

Västkustbuffé, med det godaste från Halland och Bohuslän

  •  Silltrilogi med våran egen Pepparrotssill, glasmästarsill och kräftmarinerad sill.
  • Varmrökt lax från egen rök med ört- och pepparrotscreme
  • Gravad lax, hovmästarsås
  • Bohusländsk äggost
  • Rökt makrill från Fiskeboa
  • Kvibille ädelostpaj
  • Potatissallad från Långås
  • Färska räkor och/eller havskräftor från Träslövsläge, hemgjord majonäs och aioli
  • Pepparrotssoppa från Fjärås
  • Rökt korv från Ahla Mossens vilthägn
  • Grillat kycklingbröst från Knäreds kyckling
  • Skinka från Hamra Gård
  • Ägghalvor med gubbröra, lokala gårdsägg.
  • Hembakt bröd, hemkärnat smör
  • Ostar från Skrea Ost
  • Marmelad från Warberg Tomat
OBS: Denna buffé måste beställas minst tio dagar i förväg, minsta antal 30 personer.

Eller komponera din egen meny, helt själv eller med hjälp av dessa förslag:

Förrätter

  • Skaldjursbisque med saffran, konjak och tryffel.
  • Lax- och skaldjurs-cheesecake på kavring, med eller utan löjromstopping.
  • Klassisk gubbröra på rågbröd
  • Toast skagen, med eller utan löjromstopping
  • S.O.S, Smör Ost Sill. Tre egna sillar tillsammans med västerbottenost och kryddost, ägg, rödlök, surgrädde, potatis och knäcke.
  • Vit sparris med brynt hollandaise, kallrökt lax och kavringscrisp.
  • Soyamarinerad laxsashimi med pepparrotscreme, klippt krasse och laxrom.

Varmrätter

  • Ört- och smöröverbakad lättrimmad kummelrygg med citrushollandaise, smörstekt grön sparris och amandinepotatis.
  • Torskrygg med räkor, hackat ägg, pepparrot, brynt smör, små gröna ärtor samt potatispuré
  • Örtmarinerad lammrostbiff med smörad rödvinsbuljong, svampragu samt timjansrostade rotsaker
  • Klassisk tournedous med tryffelbearnaise, parmesantoppad potatiskaka samt smörfräst haricot vertes och sockerärtor.
  • Halstrad ryggbiff med café de Paris-smör, rödvinssås, purjolökspotatis samt kryddpicklad rödlök.

Dessert

  • Äpple- och rabarberpaj med råkräm
  • Bourbon vaniljglass med jordgubbar och grädde
  • Marängswiss
  • Creme caramel med bärtoppning
  • Vaniljparfait med blandade bär och mandelcrisp
  • Hjortronpannacotta med lapponia-caramel och mylta.
  • Bohuslänsk äggost med björnbärsmylta
  • Dulce de leche-cheesecake med säsongens bär och mandelbiskvier